Minden, a daruk-emelok.hu internetes áruházában illetve boltjában kapható termék új, Magyarországon forgalomba hozott, hivatalos garanciával és magyarországi szervizhálózattal rendelkező termék.

A daruk-emelok.hu szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Termékeinkre a törvényben előírt 12 hónap garanciát vállalunk. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális időt külön jelezzük és/vagy a számlán feltüntetjük, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.

FONTOS!!!

Garanciális probléma, javítás, vagy visszavásárlás kérésére ilyen termékek esetén csak a 2151 Fót, Ybl Miklós u. 42. raktárunkban van mód ügyintézésre. Kérjük, a készülék dobozát és tartozékait őrizzék meg, amennyiben hibás készülékét így hozza vissza, valamint az érintett termék van raktáron, azonnal biztosítunk cserekészüléket a javítás időtartamától függetlenül. (Érdemes telefonon érdeklődni!)

Jótállási igényét az eredeti számlán kiadott részletes alkatrész listával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizze meg. Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő bármilyen utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

A jótállási felelősséget kizáró feltételek:

  • Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, elemi csapás (pl. villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás
  • Szakszerűtlen kezelés, idegen beavatkozás
  • Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás
  • Természetes elhasználódás