ECO-CRANES HUNGARY KFT.
HU-2151 FÓT, YBL MIKLÓS U. 42
Adószám: 11912606-2-13
CITI Bank Bankszámla szám (HUF)  10800007-40000000-14260005
Bank account  (EUR) IBAN : HU92 1080 0007 5000 0000 1426 0013
SWIFT : CITIHUHX
Cégjegyzékszám: 13-09-083304  
e-mail: info@ecocranes.hu
tel: 0036 27 360823
tel: 0036 30 9072345

Felhívjuk Vásárlóink szíves figyelmét, hogy csak az alábbi szabályzat elfogadásával és tudomásulvételével vásárolhat a www.daruk-emelok.hu internetes webáruházunkban.
Amennyiben az alábbi vásárlási feltétel bármely részével, pontjával nem ért maradéktalanul egyet és ezt saját magára nézve nem tudja kötelezően elfogadni, kérjük, semmilyen körülmények között ne kezdje meg a vásárlást.

A szolgáltató és a Vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető.

Az alábbi vásárlási feltételeknek, felhasználói szerződésnek az elfogadásával Ön vállalja, hogy a megrendelt termék (ek) szállítási költséggel növelt összértékét bankszámla számunkra előre átutalja és kiszállított csomagot a MPL futárszolgálattól vagy a postától átveszi.
A MPL futárszolgálat munkanapon 08.00-17.00-ig kézbesíti a csomagokat. .

ÜZEMELTETÉSI NYELV:
A webáruház kizárólagos üzemeltetési nyelve, az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelve: magyar.
 
REGISZTRÁCIÓ:
Amennyiben csak nézelődni szeretne, nincs szükség regisztrációra.

Ha vásárolni szeretne a www.daruk-emelok.hu webáruházban, akkor kérjük, regisztráljon a „Regisztráció” menüpontban. Ezután lépjen be a rendszerbe, mint regisztrált felhasználó.
A regisztráció során kérjük, hogy valós és pontos adatokat adjon meg, hogy a számlázás és kiszállítás utólag ne okozzon fennakadást.
A regisztrációról e-mail útján automatikusan generált értesítést küldünk Önnek, amely tartalmazza az Ön által megadott jelszót. Ebben az e-mailben küldünk Önnek egy linket, erre kattintva tudja regisztrációját megerősíteni.
Az Ön által megadott jelszót rendszerünk nem tárolja, ezért kérjük, hogy biztonságos helyen tárolja, mert az elveszett jelszót nem tudjuk pótolni.
Amennyiben mégis elveszíti jelszavát, kérjük, hogy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot, és sikeres beazonosítás után kérésének megfelelően regisztrációját töröljük, ezáltal Ön egy új jelszóval újra tud regisztrálni rendszerünkben.
Regisztrációjának törlését (ezzel egyidejűleg minden adatát) bármikor kérheti az  info@ecocranes.hu e-mail címre küldött levelében.

SZÁMLA:
Az Ön által megvásárolt termékről és a szállítási költségről cégünk minden esetben ÁFÁ-s számlát állít ki az Ön részére.
Kérjük, hogy a számlát minden esetben őrizze meg, mert az esetleges garancia érvényesítés során erre szüksége lehet.

FELTÜNTETETT ÁRAK:
A webáruházunkban feltüntetett árak nettó árak + 27%-os ÁFA. 
Amennyiben a www.daruk-emelok.hu webáruházban esetlegesen hiba lép fel az áraknál, akkor a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk Vásárlónkat az új adatokról. A Vásárló ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, ellenkező esetben a szolgáltató elállhat a szerződéstől.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:
Szállítás a Magyar Posta csomagszolgáltatással MPL- teljes Magyarország területére vonatkozik:

2 kg-ig 1400 Ft + Áfa
5 kg-ig 1500 Ft + Áfa
10 kg-ig 1700 Ft + Áfa
20 kg-ig 1900 Ft + Áfa

A 40 kg-ot meghaladó termékek házhoz szállítását egyedi szállítási költség terheli, amelyet Önnel minden esetben telefonon egyeztetünk.
Amennyiben az Ön által rendelt terméket az MPL futárszolgálat által meghatározott csomagméret és súly figyelembe vételével nem tudjuk egy darab csomagként feladni, kizárólag abban az esetben küldünk két, vagy több csomagot az Ön címére, ha ezt előzetesen Önnel telefonon egyeztettük.

VÁSÁRLÁS MENETE:
Regisztráció, belépés, kiválasztott termék kosárba helyezése, kosár megtekintése, fizetés menüpont jóváhagyása, szállítási mód kiválasztása, rendelés leadása, bővebben a VÁSÁRLÁS MENETE menüpont alatt található.

A SZERZŐDÉS TÁRGYÁNAK LÉNYEGES TULAJDONSÁGAI
A vásárolt termék jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg, amennyiben kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban, kérjük rendelés előtt telefonon egyeztessen kollégánkkal.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
Amennyiben a megrendelés beérkezését követően megállapítjuk, hogy a megrendelt termék elfogyott, éppen nincs raktáron, és néhány napon belül nem tudjuk beszerezni, akkor felajánlunk Önnek helyette egy hasonló minőségű, kategóriájú, teljesítményű, és értékű terméket. Ha Önnek a felajánlott termék nem felel meg, a szolgáltató jogosult a szerződéstől visszalépni.

FIZETÉSI FELTÉTELEK
Vásárlóink a megrendelt termékek kifizetését banki előre utalással teljesíthetik.
A Vásárló megrendeléséről e-mailben tájékoztatást kap, amely tartalmazza a megrendelés számát, amelyre a banki előre utalásnál hivatkoznia kell, a termék értékét és a szállítási költséget, a szolgáltató bankszámla számát, valamint a várható szállítási határidőt.
A megrendelés véglegesítése az átutalás beérkezésekor történik meg.
Azokat a megrendeléseket, amelyekre nem érkezik átutalás, rendszerünk 15 napon belül, külön értesítés nélkül törli.

MEGRENDELÉS
Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben vagy telefonon is visszaigazoljuk.
Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24-48 órán belül megtörténik.
A közvetlenül a megrendelés leadása után kézhez kapott e-mail automatikusan generált és tájékoztató jellegű, nem minősül a rendelés megerősítésének.
Rendelésének pillanatnyi állapotáról, a feldolgozottságnak megfelelően e-mail értesítést küldünk. Amennyiben Önnek ez nem elegendő, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.

Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét arra, hogy a megrendelés leadása, a Fogyasztó olyan szerződéses jognyilatkozatának minősül mely, az ECO-CRANES HUNGARY KFT. javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után.

CSOMAG ÁTVÉTELE
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét arra, hogy a csomag átvételekor annak sértetlenségét szíveskedjen ellenőrizni!
Ha a csomagon bármilyen sérülést lát, a csomagot minden esetben a futár jelenlétében bontsa föl, és ha a csomagban lévő termék sérült, ennek állapotáról a MPL futárral készíttessen jegyzőkönyvet, a csomagot ne vegye át.
Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről nem áll módunkban elfogadni, a jegyzőkönyv megléte nélkül.

MEGRENDELŐ HIBÁJÁBÓL MEGHIÚSULT CSOMAGKÉZBESÍTÉS
A MPL futárszolgálat a csomag sikertelen kézbesítése esetén az Ön részére (postaládába) telefon elérhetőséget ad meg, amely számon Ön új kiszállítási időpontot beszélhet meg a futárral, tehát az MPL két alkalommal kísérli meg a csomag házhoz szállítását.
Amennyiben a MPL két kézbesítés ellenére sem tudja a megrendelő által megadott címre kézbesíteni a csomagot, úgy az visszakerül a szolgáltató telephelyére, és az Ön részére a szállítási díjat kiszámlázzuk.
Nem valódi szállítási adatok esetén a regisztráció törlésre kerül és szükség esetén a szolgáltató a számára okozott anyagi károkozásért eljárást kezdeményezhet.

A késedelmes teljesítésért webáruházunk felelősséget nem vállal.

Az áruszállítás jelenleg kizárólag magyarországi szállítási címre lehetséges, ezért a megrendeléseket csak Magyarországról tudjuk elfogadni.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS, CSOMAG VISSZAKÜLDÉSE:
Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a ECO-CRANES HUNGARY KFT. címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.
A termék Szolgáltató címére történő visszaküldésének közvetlen költsége a Fogyasztót terheli. Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
Szolgáltató nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a szoftver-helyreállításból, állási időből a Vevőnél keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért. Eladó nem vállal semminemű felelősséget továbbá a Vevőnél bármilyen okból a termék használata során jelentkező következménykárokért sem.

Szolgáltató továbbá nem felelős az alábbiakért:

  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  • A webáruházban megjelenített termék kifogyása. A webáruház bármely ajánlata csak a készlet erejéig érvényes.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely irat - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése, vagy megsemmisülése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, nem várható rendkívüli esemény, természeti katasztrófa, esemény vagy technikai hiba következményei.

Kellemes vásárlást kíván a daruk-emelok.hu csapata.